Neljä tapaa tarttua työn tulevaisuuteen!

Tiistaina 8.5.2018 neljä eri asiantuntijatahoa jakoivat ajatuksia tulevaisuuden työstä aamiaisseminaarissa Kämpin Peilisalissa. Saimme kunnian olla mukana omalla puheenvuorollamme, jossa toimitusjohtaja Susanna Kallio ja työympäristökehityksen asiantuntija Juha Rita visioivat tulevaisuuden työntekoa ja työympäristöjä, joilla voidaan tukea organisaatioita ja työkulttuuria työelämän murroksessa. Kolmessa muussa puheenvuorossa pohdittiin puolestaan näkökulmia työn tulevaisuusskenaarioista, ajattelutyön johtamista ja tulevaisuuden organisaatiorakenteita sekä digitaalista työympäristöä.

 

Etkö ollut tapahtumassa paikan päällä? Ei hätää, ajatuksemme tulevaisuuden työstä löytyvät Kohinan slidesharesta, pääset sinne tästä.

 

Hyppää vielä mukaan tapahtuman tunnelmaan kuvakoosteemme siivittämänä:

 

 

Tutustu myös tapahtuman yhteistyökumppaneihimme:

Demos Helsinki

Filosofian Akatemia

Sininen Meteoriitti