Fortum

15 000 m², aiemmin 45 000 m²
2018
Espoo, Keilaniemi

Arkkitehtuuri | kalustesuunnittelu | Konsepti | Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Ikoninen "Raaden Hammas" jätettiin taakse, sillä se ei enää tukenut yrityksen toimintakulttuuria eikä strategiaa. Samalla haluttiin uudistaa tilat ja asiakaspolku tukemaan paremmin yrityksen uudistunutta brändiä. Asiakaspolun varrelle ideoitavia elementtejä ohjasi erityisesti Fortumin "Kohti puhtaampaa maailmaa" -fokus.

Hyöty

Suunnitellut tilat tukevat nyt yrityksen strategiaa ja liiketoiminnan prosesseja kokonaisvaltaisesti, asiakaspolkua myöten. Vierailijat toivotetaan tervetulleiksi aulassa ja interaktiivisessa valotaideteoksessa, Transition Tunnelissa. Kun vieraat ja työntekijät kävelevät käytävää pitkin kohti kahvila- ja toimistotiloja, valo liikkuu heidän askeltensa mukana, korostaen heidän panoksensa tärkeyttä puhtaamman maailman saavuttamisessa.

Vierailijat pääsevät lisäksi vierailemaan energiantuotantoa havainnollistavassa Showroomissa, jossa videot, sosiaalisen median live-stream ja interaktiivinen maapallo herättävät yrityksen tarinan ja uudistuneen brändin henkiin reaaliajasta. Kerrosvärit, tila- ja asiakaspolkusymbolit, opasteissa ja seinägrafiikat jatkavat bränditarinaa.

Fortumin pääkonttorin kokonaisuuden suunnittelusta pääset lukemaan lisää täältä.

Info
Fortum keilaniemi showroom asiakaspolku

Transition Tunnel – elämys vieraille.

Fortum Keilaniemi valotaide asiakaspolku
Takaisin