fbpx

Fortum

15 000 m², aiemmin 45 000 m²
2018
Espoo, Keilaniemi

Konsepti | Pääsuunnittelu | Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Ikoninen ”Raaden hammas” jätettiin taakse, koska se ei enää vastannut Fortumin liiketoiminnan prosesseja ja jatkuvasti kehittyviä työskentelytapoja. Yhteistyö ja osaamisen hyödyntäminen oli hankalaa vanhojen tilojen neljässä eri rakennuksessa ja 26 kerroksessa. Työtapoja haluttiin modernisoida sekä luoda viihtyisämmät tilat.

Hyöty

Tilojen suunnittelun tueksi toteutettiin tilankäytön mittaus, kyselytutkimus työtavoista, tilaohjelma ja työpajoja. Muutosprosessiin osallistettiin henkilöstö, johto, HR-osasto sekä viestintä- ja brändiosasto.

Kartoitusten pohjalta suunnitellut tilat tukevat nyt yrityksen strategiaa ja liiketoiminnan prosesseja. Monipuolinen työympäristö mahdollistaa ketterän yrityskulttuurin ja tukee avointa johtamista, hierarkioiden purkamista ja innovaatioiden syntymistä.

Uudessa toimistossa vierailijat toivotetaan tervetulleiksi asiakaspolun varrella sijaitsevassa interaktiivisessa valotaideteoksessa Transition Tunnelissa sekä energiantuotantoa havainnollistavassa Showroomissa. Kerrosvärit, tila- ja asiakaspolkusymbolit, opasteissa ja seinägrafiikat jatkavat bränditarinaa.

Fortumin toimistoon suunnitelluista showroomista ja asiakaspolusta voit lukea lisää täältä.

Info

Fortum-headquarters-paakonttori-yhteistyö
Fortum-keilaniemi-workingcafe-yhteistyö-kohtaamiset

"Uudet tilat mahdollistavat avoimen ja luovan yhteistyön sekä osaamisen kohtaamisen. Saamme koko kapasiteettimme yhteiseen käyttöön ja hyödynnettäväksi." - yhteiskuntasuhteista, viestinnästä ja turvallisuudesta vastaava johtaja, Fortum Oyj.

Fortum-sammalvalaisin-sattler-luce

Fortum-workspace-by-kohina
Fortum-pääkonttori-lounge-yhteistyö
Takaisin