Grapevine

n. 150 m²
2017
Helsinki, Vallila

[työympäristökehitys, sisustusarkkitehtuuri, projektinhallinta]

Haaste

Grapevinen entiset toimitilat Munkkiniemessä kävivät ahtaaksi liiketoiminnan kehittyessä. Vanha, sokkeloinen kivijalkatoimisto ei enää palvellut modernin digitoimiston tarpeita. Kaivattiin uusia, sopivampia tiloja, jotka mahdollistaisivat joustavamman työskentelyn ja tukisivat etätyötä. Toiveissa oli lisäksi entistä keskeisempi sijainti sekä asiakaskoulutuksiin soveltuvat tilat.

Hyöty

Kohina auttoi kartoittamaan sopivan tilan sekä luomaan siihen Grapevinen tarpeita ja liiketoimintaa tukevan monitilatoimiston. Tilan toimivuuden optimoimiseksi ja brändin vahvistamiseksi suunniteltiin layout sekä mietittiin ratkaisuja brändin integroimiseksi osaksi tilaa.

Uusi toimisto on monipaikkainen, joustavamman työn mahdollistava tila, jossa myös kahvilaa voi hyödyntää työympäristönä. Pelisäännöillä tuettiin työympäristön toimivuutta.

Info
Takaisin