GS1

375 m²
2013
Helsinki, Töölö

kalustesuunnittelu | Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

GS1:n toimiston muutto oli luontainen ajankohta kehittää työkulttuuria tulevaisuuden strategisia tarpeita tukevaksi, ihmiset huomioiden. Yrityksen arvot ja brändi haluttiin tuoda työympäristössä selkeämmin näkyviin. Lisäksi tarvittiin yhteinen kokoontumistila, jollaista vanhassa toimistossa ei ollut. Jotta eri tyyppiset työprofiilit saatiin huomioitua ja asiakkaan tarpeet toteutettua tiloissa mahdollisimman hyvin, Kohina toteutti projektin osallistavana suunnitteluna, työympäristökehitystä hyödyntäen.

Hyöty

Uudesta työympäristöstä tuli GS1:n brändi-ilmeen mukainen ja heille luotiin uusi yhteinen olohuone, joka palvelee useaa käyttötarkoitusta. Asiakkaan eri tyyppisten työprofiilien huomioimiseksi toimistoon luotiin muitakin monikäyttöisiä tilavyöhykkeitä, kuten vetäytymistiloja, ad hoc -neuvottelutila, brainstorming -tila ja oma vyöhyke puhelintyötä tekeville.

Kohina auttoi myös luomaan pelisäännöt, jotta tilat tukevat niitä käyttävien ihmisten tarpeita jatkossa. Kokonaisuutena varmistettiin, että toimiston remontti vastasi sekä vuokralaisen että vuokranantajan tarpeita pidemmällä aikavälillä.

Katso myös Evacin uudistettu toimisto

Info
Kohina_GS1_keittiö_suunnittelu_toimisto_ihmiset_kohtaamiset
Kohina_GS1_toimisto_neuvotteluhuone
Kohina_GS1_hiljainen työtila_ihmiset_työprofiilit
ohina_GS1_toimisto_tapaamiset
Kohina_GS1_teippaus_lasiseinä
Kohina_GS1_keittiö_suunnittelu
Kohina_GS1_lounge
Kohina_GS1_rauhallinen_neuvotteluhuone
Kohina_GS1_akustiikka_työrauha_seinä
Takaisin