Handelsbanken

5 000 m²
2017
Helsinki, Ruoholahti

Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Handelsbankenin pääkonttorin uuden aulatilan korkeus ja avaruus asettivat haasteita tilan akustiikalle. Aulan ilmeen toivottiin tukevan asiakkaan yritysilmettä ja ilmentävän heidän pohjoismaisia, kestävän kehityksen mukaisia arvojaan.

Hyöty

Iso, kaikuisa aulatila suunniteltiin akustisesti miellyttäväksi kokonaisuudeksi. Aulan toimintojen keskipisteeksi tuotiin asiakaspolku ja kohtaamiset. Vastaanottotiski suunniteltiin avonaiseksi joka suuntaan, jolloin vierailijat voidaan toivottaa joustavasti tervetulleiksi.

Pääkonttorin aula henkii työskentelytilojen tapaan yrityksen arvojen mukaista ilmettä, ja toivottaa tervetulleeksi kaikki talon ulkopuoliset vierailijat sekä vieraat Handelsbankenin muista konttoreista. Toiminnallisuudessa on huomioitu muun muassa aulan muuntautumiskyky erityyppisiä tilaisuuksia varten, matkalaukkuparkit sekä tilaratkaisut, jotka mahdollistat hetkellisen työskentelyn ja ad hoc -palaverit.

Lue myös Elisan pääkonttorin ja sen aulan uudistuksesta

Info
Kohina_Handelsbanken_kahvila

Vaikuttava, arvojen mukainen aula.

Kohina_Handelsbanken_aula_akustikka_seinä
Kohina_Handelsbanken_työtila_akustiikka

”Kohina oli hyvin perillä tarpeistamme ja toiveistamme. Jo ensimmäinen tilaohjelma ja luonnokset olivat todella onnistuneita.” – henkilöstöjohtaja, Handelsbanken.

Kohina_Handelsbanken_aula_viherseinä
Kohina_Handelsbanken_pääkonttori_aula
Takaisin