fbpx

Viestinnän Keskusliitto (nyk. Medialiitto)

n. 770 m²
2014
Helsinki

Kalustesuunnittelu | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Vuorovaikutus oli hankalaa, sillä Keskusliiton sateenvarjon alla toimivat useat yksiköt toimivat hajanaisissa tiloissa. Vanhat tilat eivät tukeneet yksiköiden yhteistyötä ja tiedonkulkua.

Hyöty

Muuton yhteydessä tehtiin toimintakulttuurin muutos kohti läpinäkyvämpää työskentelyä ja synergiaa. Lopputuloksena oli toimiva työympäristö, jossa vuorovaikutus ja tiimityöskentely ovat entistä vahvemmin läsnä.

Info
VKL-neuvotteluhuone-vuorovaikutus

Viestinnän Keskusliiton uudistetut tilat helpottavat tiedonkulkua eri yksiköiden välillä. Vuorovaikutus on entistä helpompaa saman katon alla sijaitsevissa tiloissa.

VKL-istuinryhmä-toimisto-kaareva sohva-sisustusarkkitehti-Kohina-p
VKL-lounge-työskentelytilat-vuorovaikutus-sisustusarkkitehti-Kohina-v
VKL-työskentelytila-vuorovaikutus-avoin-teippaus-lasiseinä
Takaisin