Siirry sisältöön
Harmaan sohvaryhmät aulassa.
Avia Pilot | Tyylikäs aula ja vastaanottotiski jatkavat kiinteistön modernia tunnelmaa LUE LISÄÄ

Aulan facelift lisää lentokentän viereisen tornitalon houkuttelevuutta

Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä sijaitsevan kiinteistön brändiä oltiin uusimassa. Samalla oli oiva ajankohta tehdä kiinteistöstä vieläkin uniikimpi ja houkuttelevampi myös toimintojen ja tunnelman osalta. Uuden nimen Avia Pilot, saaneen kiinteistön tärkeimmäksi uudistuskohteeksi määriteltiin sen käyntikorttina toimiva aulatila. 

Tavoitteena oli uudistaa aulan toiminnot ja ilme kustannustehokkaasti vuokralaisten tarpeita vastaaviksi. Nopeassa aikataulussa haastateltiin tornitalon vastaanottovirkailija ja perehdyttiin kiinteistön toimintaan. Edustava sisääntuloaula päivitettyine vastaanottotiskeineen ja istumaryhmineen palvelee päivittäisissä tarpeissa. Rennommassa, yhteisenä olohuoneena toimivassa co-working -tilassa puolestaan voi työskennellä tai juoda kupposen kahvia ja nauttia kevyttä lounasta lentokoneiden lentäessä ohi.

Uudistetun aulan tunnelma on entistä modernimpi ja kutsuvampi. Ilme uusittiin irtokalusteiden, valaistuksen, akustisten elementtien ja lämpimän värimaailman avulla. Olemassa oleva tummanpuhuva graniittilattia oli järkevää säilyttää. Räätälöity kahvikaluste, puuverhoillut pinnat ja digitaaliset näytöt täydentävät ilmeen. Kattomaailma uusittiin samassa yhteydessä vastaamaan aulan uutta modernimpaa ilmettä.

Kohina vastasi projektin sisustusarkkitehtuurista ja siihen liittyvistä kustannusarvioista sekä toimi AVIA Real Estate:n tukena tehtäessä päätöksiä siitä, mitä kannattaa lähteä uusimaan ja mitä säilyttää. Tutustu myös Niittykummussa sijaitsevan toimistokiinteistön aulan ja layoutin uudistukseen.

Kuvat Riikka Kantinkoski

Harmaat sohvaryhmät aulassa.

Kun haluat kestävän tilaratkaisun, tilatehokkuutta,
lisää asiakasvirtaa ja sujuvuutta arkeen, 
pätevää muutosjohtamista tai vetovoimaisen konseptin, 
joka nostaa kiinteistösi arvoa, ota meihin yhteyttä!