fbpx
Ilmatar-media-office-snapshots-archello-design-Kohina

Design Stories, Office Snapshots, Archello – llmattaren uniikki projekti näkyy eri medioissa

Tuulen pyörteitä, eri aisteja puhuttelevaa luonnonläheisyyttä, 1830-luvun arkkitehtuuria, modernia tekniikkaa… Tuulivoimayhtiö Ilmattarelle suunnittelemaamme ainutlaatuiseen toimistokohteeseen pääsee tutustumaan nyt myös Finnish Design Shopin Design Storiesissa, toimistoprojekteja eri maista esittelevässä Office Snapshotsissa sekä arkkitehtuuriin ja tarkempiin suunnitteluvalintoihin keskittyvän Archellon sivuilla. Projekti on lisäksi tulossa muutamaan eri sisustusarkkitehtuurikohteita esittelevään kirjaan.

”Aihio oli kuin uniikki koru. Samalla tavalla pääsimme myös suunnittelemaan. Kaikki oli täysin räätälöityä, ja kuin kenkälusikalla sovitimme tilat pohjaan”, Kohinan projektipäällikkö Susanna Kallio kuvaa muutosta.

FDS_Design_Stories_Ilmatar_Kohina

Kohteessa korostettiin laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaali-, huonekalu- ja valaisinvalintoja. Sisustusarkkitehtoninen kokonaisuus ja moderni av-tekniikka tuli sovittaa poikkeukselliseen, lähes 200-vuotiaaseen arvokiinteistöön Helsingin keskustassa. Kohteen kalustus toteutettiin tiiviissä yhteistyössä Finnish Design Shopin projektimyynnin ja taitavien suomalaisten puuseppien kanssa. Design Storiesin artikkelissa esitellään tarkempia sisustusvalintoja – inspiroitumaan pääset täällä.

23.06.2021
Teksti Jenny Soldan
Kuva Riikka Kantinkoski