valosuunnittelu Fortum

Fortumin pääkonttorin interaktiviiselle valoteokselle voitto LIT Design Awardseissa

Valo herää ja liikkuu tunnelissa kulkijan mukana ja kuvastaa jokaisen teon vaikutusta matkalla kohti puhtaampaa maailmaa. Teos nivoutuu osaksi Fortumin vierailijapolkua ja johdattaa vierailijan aulasta kohti monipuolisia työtiloja.

Kohinan konseptoima ja Lighting Design Collectiven kanssa yhteistyössä suunniteltu valoinstallaatio, Transition Tunnel, voitti LIT Design Awardseissa kategorian ”Interactive Lighting Projects / Interior Architectural Illumination”. Interaktiivinen valotaideteos tukee Fortumin strategiaa sekä Fortumin liiketoiminnan ydinalueita tila- ja valosuunnittelun keinoin.

Lisää Fortumin pääkonttorin aulan sekä työympäristön uudistuksesta voit lukea täältä. Jos haluat kysyä tai jutella arkkitehti- ja valosuunnittelusta, soita tai laita meille viestiä.

11.1.2020
Teksti Jenny Soldan
Kuva Riku Pirtilä, lightblock_by_riku