Siirry sisältöön
Kiinteistön toimisto.
Pohjois-Esplanadi 21 | Uudistetut porrashuoneet ja toimiston mallitila korostavat kiinteistön ainutlaatuisuutta LUE LISÄÄ

Kehitystyö kasvattaa kiinteistön arvoa Etelä-Esplanadilla

Meillä on ollut ilo päästä kehittämään arvokiinteistöä Esplanadilla yhteistyössä kiinteistösijoitusyhtiö CapManin kanssa. Kiinteistö on osa CapManin CityPearls-portfoliota, jossa on uniikkeja toimisto- ja liikekiinteistöjä Helsingin keskustassa. 

Alun perin Carl Ludvig Engelin 1819 suunnittelema rakennus on ehtinyt kokea vuosikymmenten aikana monia vaiheita. Cavoniuksen talona tunnettuun rakennukseen on lisätty useita siipiä 1800-luvulla ja 1900-luvulla sitä on laajennettu ja korjattu. Viime vuosisadan alussa rakennuksessa toimi elokuvateatteri, alakerran liiketilan näyteikkunat valmistuivat 1920. 

Loimme nykyään vähällä käytöllä olevalle sisäpihalle toimivamman ja vetovoimaisemman konseptin. Suunnittelimme kokonaisuuden, joka palvelee monipuolisesti sekä kiinteistön vuokralaisia että houkuttelee uniikkiin ympäristöön myös muita alueella liikkuvia.

Porrashuoneisiin teimme kiinteistön arkkitehtuuriin sopivat kunnostussuunnitelmat, joiden pohjalta vuosien varrella korjailtu ilme yhtenäistyy ja ne on helppo kunnostaa tämän päivän tarpeisiin sopiviksi. 

Konseptin jalkautus saa jatkoa mallitilassa, jonka suunnitelmat ja visualisoinnit auttavat kohteen ja toimitilojen markkinoinnissa ja vuokralaisneuvotteluissa. Niissä on tehty juuri tähän arvokiinteistöön sopivat täsmälliset sisustusratkaisut ja valittu tarkkaan yksityiskohdat, CapManin antamia suuntaviivoja noudattaen. Näistä muodostuu yhtenäinen kokonaisuus, joka nostaa esiin tilojen erityispiirteet ja houkuttelevat mahdollisuudet eri toimijoille.

Portaikko.

Tutustu myös Wuorion talon projektiimme, jossa luomme Ilmattarelle uuden, kutsuvan sisustusarkkitehtuurikonseptin.

Kuvat Riikka Kantinkoski

Koristeellinen valkoinen ovi.
Tumma keittiö.

Kun haluat kestävän tilaratkaisun, tilatehokkuutta,
lisää asiakasvirtaa ja sujuvuutta arkeen, 
pätevää muutosjohtamista tai vetovoimaisen konseptin, 
joka nostaa kiinteistösi arvoa, ota meihin yhteyttä!