fbpx

Lämminhenkisen yksityissairaalan uudistus

Terveydenhoitoala muuttuu vauhdilla ja yksityisten toimijoiden tärkeys korostuu. Samalla palvelun, kokemuksen sekä tilojen ja ihmisten luoman tunnelman merkitys kasvaa. Uudistus linkittyy vahvasti myös terveydenhoitoalan toimijoiden tilojen kehittämiseen ihmislähtöisesti.

Meillä on ollut ilo aloittaa yhteistyö yksityisen Docrates Syöpäsairaalan kanssa. Tilojen suunnittelua ohjaavat Docrateen panostus palveluun sekä jo aiemmin uudistettu brändi-identiteetti. Sairaalan tilojen halutaan erottuvan perinteisistä hoitoalan kliinisistä ympäristöistä ja olevan sen sijaan lämpimän, läheisen ja mukavan tuntuiset.

Uudistus toteutetaan Docrateen ”ihmisenä ihmisen rinnalla” -ideologian mukaisesti. Potilaan palvelupolku huomioidaan osana tilojen toiminnallisuutta, työpajat puolestaan auttavat luomaan raamit suunnittelulle. Toimisto- ja sairaalatilojen uudistukseen osallistuvat lääkärit, hoitohenkilökunta ja johto. Suunnittelussa huomioidaan lisäksi tilojen helppokäyttöisyys kansainvälisten potilaiden kannalta.

Kerromme projektista lisää sen edetessä 2020. Sillä välin voi tutustua muihin projekteihimme.