Siirry sisältöön
Kiilto-kahvila-spotlight-paakuva-sisustusarkkitehti-kohina
Kiilto-konserni | Laaja remontti, jonka yhteydessä luotiin kotoisa toimisto suomalaiselle perheyritykselle LUE LISÄÄ

Nykyaikainen työympäristö ja kahvila luotiin tiiviin perheyrityksen arvojen mukaisiksi

100-vuotias suomalainen perheyritys Kiilto, on tunnettu suomalainen brändi, jonka tunnusomainen slogan ja kemialliset tuotteet ovat olleet osa suomalaisten elämää jo useiden sukupolvien ajan. Perinteikkyydestään huolimatta Kiillon ja kiiltolaisten tuli vastata maailmassa tapahtuviin muutoksiin. Kiillon tehdasalueen yhteydessä sijaitsevaan Kiilto-konsernin päärakennukseen oli lisäksi tulossa mittava remontti, jonka yhteydessä työympäristö ja valopiha oli järkevää uusia.

Tilojen uusimisen lähtökohtana toimivatkin kansainvälisen kasvun, työympäristön moderniuden ja osaamisen jakamisen edistäminen. Haasteena oli uudenlaisten toimintamallien ja tilojen tuominen yritykseen tinkimättä sen pitkistä perinteistä ja tiiviistä työyhteisöstä.

”Muutos jakaa mielipiteet. Toiset ovat kiintyneet vanhaan ja arvostavat vanhoja perinteitä – haasteena on se, miten tuoda uutta kulttuuria ja uusia ajatuksia, mutta pitää kiinni siitä, mikä on jo hyvää ja mitä arvostetaan työyhteisössä ja asiakkaissa”, Kohinan työympäristökehittäjä Juha Rita kommentoi Kiillon muutosta.

Kiillon työympäristön ja valopihaan suunnitellun kahvilan muutokseen otettiin henkilöstö vahvasti mukaan työpajojen muodossa. Toteutussuunnitelmat on työstetty, kerromme muutoksista lisää myöhemmin.

Lue myös toiselle perheyritykselle, Mirkalle, luodusta sisustusarkkitehtuurikonseptista tai kurkista Teampacin muutosmatkaan, jossa arkkitehtuurin ja olemassa olevan hyödyntäminen oli vahvasti läsnä. Lisää tietoa projektista löydät myös pääurakoitsijana projektissa toimineen Constin artikkelista.

Haluatko nähdä valmiin lopputuloksen? Kuvia Kiillon uusista tiloista löydät täältä.

Kuvat Kohina ja Riikka Kantinkoski

Kun haluat kestävän tilaratkaisun, tilatehokkuutta,
lisää asiakasvirtaa ja sujuvuutta arkeen, 
pätevää muutosjohtamista tai vetovoimaisen konseptin, 
joka nostaa kiinteistösi arvoa, ota meihin yhteyttä!