fbpx
Hybriditoimisto-tilaohjelma-artikkeli-kuvitus-Kohina-pääkuva-Krista-Keltanen

Toimiston tilaohjelma ja funktio sovitettiin hybridityöhön – lukuja päätösten tueksi

Noin sata viestintäalan ammattilaista työllistävä Viestimedia Oy siirtyi vuoden 2020 aikana entistä enemmän etätöihin pandemian seurauksena. Muuttuneet työtavat nostivat ajankohtaiseksi miettiä, kuinka paljon tilaa toimistolla oikeastaan tarvitaan ja mitkä ovat henkilöstön syitä tulla sinne jatkossa.

Keskeisellä sijainnilla Maalaistentalossa sijaitsevat toimitilat kumisivat tyhjyyttään, mutta ne nähtiin edelleen tärkeänä osana yrityskulttuurin rakentamista ja kohtaamisia. Lähdimme hahmottelemaan toimistotilan oikeaa mitoitusta ja käyttötarkoitusta yhdessä Viestimedian johdon kanssa loppuvuodesta 2020. Erityisesti haluttiin kuulla henkilöstön toiveita tulevaisuuden työtapojen suhteen sekä saada lukuja tilapäätösten tueksi.

Viestimedian henkilöstö pääsi vastaamaan työtapojen ja -tilojen tulevaisuutta ja nykytilaa käsittelevään kyselyyn. Tämän pohjalta rakennamme päivitetyn tilaohjelman eli tarvittavat neliöt ja eri tyyppiset tilat yhdessä Viestimedian johtoryhmän kanssa.

Oletteko samankaltaisen tilanteen edessä? Ota yhteyttä Juhaan tai Jennyyn, niin mietitään, miten teidän tulevaisuuden toimitilatarpeita voisi ratkaista henkilöstöä kuunnellen.

14.1.2021
teksti Jenny Soldan
kuva Krista Keltanen