Siirry sisältöön
Omakotitalo | Aikaa kestävä, harkittu koti

”Talossa oli kaikki meille tärkeät elementit ja loppu saatiin remontilla toimivaksi.” 

– Susanna Kallio, perustaja, Kohina

Kaikilla tavaroilla on oma paikkansa. Arki pyörii mahdollisimman pienin askelin.

Harkittuja erityispiirteitä ovat muun muassa saunaan käynti ulkokautta, vanha avotakka sekä oma puutarha kasvimaineen.

OMAKOTITALO
200 m²
2013
Espoo, Kattilalaakso

Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri

Haaste

Lähes alkuperäisessä kunnossaan oleva omakotitalo vaati täydellisen remontin, mutta siitä syntyi pariskunnan selkeä, moderni koti. Hyvä pohjaratkaisu, suuri oma tontti ja suojaisa piha sekä mahdollisuus tehdä kodista omannäköinen puolsivat ostopäätöstä. Mittava remontti tuli toteuttaa tiukassa aikataulussa: omakotitalo purettiin raakatilaksi, kantava seinä poistettiin ja lvis-järjestelmät uusittiin vain kolmessa kuukaudessa.

Hyöty

Omakotitalosta luotiin toimiva, käytännöllinen ja visuaalisesti kaunis kokonaisuus. Pohjaratkaisu tukee perheen elinkaarta ja mahdollistaa myös oman rauhan. Jokainen tila on suunniteltu käyttötarkoituksensa mukaan.

Tunnelmaa luovat valaistus, musiikkijärjestelmät ja persoonalliset yksityiskohdat. Harkittuja erityispiirteitä ovat muun muassa saunaan käynti ulkokautta, vanha avotakka sekä oma puutarha kasvimaineen. Sisustuksessa on suosittu aikaa kestäviä ja laadukkaita materiaaleja ja huonekaluja. Valaistuksen ja värien kontrastit, aidot materiaalit sekä puun ominaispiirteiden korostaminen luovat maanläheisen ja kotoisan tunnelman.

Kun haluat persoonallisen, toimivan kodin tai houkuttelevan asumisen konseptin, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!