Siirry sisältöön

Jos haluat kestävän tilaratkaisun, tilatehokkuutta,
lisää asiakasvirtaa ja sujuvuutta arkeen,
pätevää muutosjohtamista tai vetovoimaisen konseptin,
joka nostaa kiinteistösi arvoa, ota meihin yhteyttä!

Miten sen teemme?

Kohina on monialainen edelläkävijä, joka tarkasti poimii merkityksellisen niin ympäröivän maailman melusta kuin asiakkaan tarpeista, ja kiteyttää lopputuloksen sisustusarkkitehtuurin sointuvaksi sävelmäksi.

Olemme osaamisemme laaja-alainen orkesteri, joka johtaa ja suunnittelee nopeasti, tehokkaasti, lempeydellä ja viisaudella, vastuullisesti ja kustannustietoisesti. Uudistumme ja kehitämme työssämme, toimimme aktiivisesti eri verkostoissa ja foorumeilla kotimaassa ja maailmalla pyrkien edistämään toimialaa.

Monialainen asiantuntijatiimimme hallitsee tarpeittenne mukaan pää- ja arkkitehtisuunnittelun, sisustussuunnittelun, palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun, visualisoinnit ja projektin johdon.

 

Ilmatar-unique-office-headquarters-wood-architecture-details-lighting-interior architect-Kohina-p
Susanna Kallio

Miten Kohina syntyi?

Susanna Kallio perusti Kohinan vuonna 2007 ajatuksena erikoistua laadukkaaseen arkkitehtuuriin sekä tilasuunnitteluun, käyttäjälähtöisesti ja kestävällä tavalla.

Alusta asti vastuu jättämästämme hiilijalanjäljestä on seurannut mukana näihin päiviin asti.

Laadukas ympäristö tarkoittaa Susannalle kokonaisuutta, jossa kaikille asioille on oma luonteva paikkansa, yksityiskohdat ovat harkittuja ja viimeisteltyjä – tiloja, joissa materiaalin tuntu, väriharmonia ja luonnonvalon leikki puhuttelee kaikkia aisteja.

Aitoa, kestävää ja ihmisen kokoista

Kohinan suunnittelun lähtökohtana ovat juuret, aitous ja käyttäjälähtöisyys. Eläydymme käyttäjän kokemuksiin ja yksityiskohtiin.

Kunnioitamme rakennusten henkeä ja säästämme, mitä kannattaa säästää. Vaikutamme tunteeseen ja mieleen, aikaansaada kestäviä elämyksiä ja edistää monipuolisesti ihmisten hyvinvointia.

Uskomme, että näiden yhdistelmästä syntyy merkityksellisiä ja kestäviä tiloja. Teemme pääsääntöisesti projekteja olemassa oleviin kiinteistöihin aina majoitus- ja liiketiloista toimistoihin.

Olemme uteliaita ja haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia lisää. Suosimme luonnonmateriaaleja, vastuullisempia valintoja ja muun muassa suomalaisen puun käyttöä. Haluamme jättää jälkeemme kestävää ja tarkoituksenmukaista suunnittelua, jonka takana voimme seistä ylpeydellä.

 

Vaalea istuinryhmä.

Helposti lähestyttävää ja ajatonta, yhdessä

Jokainen projektimme, asiakkaamme ja työntekijämme on yksilö. Toimintaamme ohjaavat kuitenkin tietyt jaetut piirteet, joita vaalimme.

Yhteistyö – oivallamme ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, parhaat ideat syntyvät harvoin yksin

Vastuullisuus – luomme kestäviä tilaratkaisuita, kustannusraameja ja innovatiivisia ideoita unohtamatta

Ilo – pyrimme aitouteen ja välittömyyteen, hymy saa olla arjessa läsnä

Kehittyminen – pohdimme tulevaa, ideoimme uutta projekteissamme ja omassa toiminnassamme

Monialainen asiantuntijatiimimme hallitsee tarpeittenne mukaan pää- ja arkkitehtisuunnittelun, sisustussuunnittelun, palvelumuotoilun, graafisen suunnittelun, visualisoinnit ja projektin johdon.

Eläytyvällä suunnittelulla ja osuvalla idealla voidaan muotoilla ihan uutta liiketoimintaa. Miten sen teemme?
Lue lisää projekteistamme!