Siirry sisältöön
Ekologinen ja kustannustehokas suunnittelumme on myös vastuullista: saat pitkään kestäviä ja tyylikkäitä ratkaisuja.

Kohinalla kaikki lähtee ajattelusta: Miksi tämä asia täytyy tehdä? Prosessimme alkaa kyseenalaistamisesta ja turhan riisumisesta pois.

Kun pohjatyö tehdään erittäin hyvin ja aineettomat asiat käydään ensin läpi, päästään suunnittelutyössä ytimeen. Kun turha karsitaan pois niin jää jäljelle olennainen. Näin saavutetaan kestävää, toimivaa, laadukasta ja ajateltua. Kestävää on, kun hankitaan vähempää mutta parempaa.

Kun lähtökohdissa mennään asiakkaan saappaisiin, syntyy ehjä lopputulos, joka suunnittelupöydällä kehittyy konkreettisia valintoja tehdessä. 

Kohinan omia työkaluja käyttämällä suodattuvat matkaan parhaat valinnat. Rakennamme asiakkaan arkea kestäväksi, sellaiseksi että se tuntuu toimivalta ja hyvältä. Tämä tehdään taitavilla suunnitteluratkaisuilla ja kestävillä materiaalivalinnoilla, jotka kertovat tarinaa.

Kaipaatko sparrausta miten tilaprojektissanne vastuullisuus toteutuu?

 

aulan puisen vastaanottotiskin yksityiskohdat

Vastuullisuus Kohinalla on sydämellä tehtyjä konkreettisia tekoja ja valintoja omassa arjessa ja asiakastyön jokaisessa vaiheessa.

Ennakkoluuloton olemassa olevan haastaminen, mahdollisuuksien tutkiminen ja vaikutusmahdollisuuksien eteenpäin vieminen kuuluvat arkeemme.

Vastuullisuus on Kohinalla lähtökohta, joka sisältyy jokaiseen suunnitteluprosessin osa-alueeseen. Etsimme tietoa päätöksenteon tueksi ja päivittämme omaa toimintaamme oppimamme mukaisesti.

Teemme suunnittelupöydällä vastuullisia valintoja, mutta lopputuloksen kannalta vaikuttavimmassa roolissa ovat yhteistyökumppanien sitoutuminen yhteisesti määriteltyihin kestävyystavoitteisiin. Kohina suunnittelussaan ottaa huomioon tehtyjen valintojen kokonaisvaikutukset ja resurssiviisaan materiaalien käyttöön. Vastuulliset valinnat Kohinalla kulkevat mukana kaikessa toiminnassa, jokaisessa projektissa ja joka prosessin jokaisessa vaiheessa.

Haluatko kestäviä valintoja toimitiloihinne? 

Tilaprojektissa vastuullinen suunnittelu tuo monia etuja, kuten kustannussäästöjä, terveellisemmän ja turvallisemman työympäristön, yhteiskuntavastuun edistämisen, henkilöstön sitoutumisen ja ympäristövastuun edistämisen. Yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppanien kanssa haluamme edistää koko toimialan kestävää kehitystä. Kohina on Green Building Council Finlandin jäsen ja olemme allekirjoittaneet arkkitehtien ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden julistuksen.

Vastuulliseen suunnitteluun liittyvissä asioissa
ota yhteyttä Johannaan johanna@kohina.eu tai Ellaan ella@kohina.eu

Jos haluat kestävän tilaratkaisun, tilatehokkuutta, pätevää muutosjohtamista tai vetovoimaisen konseptin, joka nostaa kiinteistösi arvoa, lisää asiakasvirtaa ja sujuvuutta arkeen, ota meihin yhteyttä.

Tutustu siihen, miten projekteissamme vastuullisuusnäkökulma on toteutunut: