Siirry sisältöön
Kuntosalin kuntoilualue
BeAlive Health Club | Suunnitteluprojektin kohteena inspiroiva hyvinvointikeidas Töölössä

Projektin tavoitteena oli luoda uusi toiminnallinen konsepti, joka maksimoi tilatehokkuuden, tarjoaa tilavammat saunat ja peseytymistilat sekä sisältää asiakasloungen.

Kohinan arkkitehdin ja sisustusarkkitehdin asiantuntemuksen yhdistäminen mahdollisti sujuvat neuvottelut tämän historiallisen kiinteistön muuttamiseksi.

Laajamittainen kunnostus, johon kuului uusien märkätilojen lisääminen, toteutettiin onnistuneesti tiukassa aikataulussa. Kohinan ymmärrys niin brändin rakentamisesta kuin arkkitehtuurisuunnittelustakin mahdollisti uuden liiketoiminnan käynnistymisen aikataulussa pysyen.

Suunnittelussa painotettiin erityisesti asiakaspolkua ja sisäänkäyntialueita varmistaen, että palvelut olivat hyvin järjestettyjä ja harmonisoituja. Asiakaslounge loi tilaan BeAlive:n tarinaa välittävän tunnelman. 

Venyttelyalue erotettiin pääkuntosali-alueesta, ja laitteiden sijoittelua optimoitiin rauhallisia treenialueita luoden. Suunnittelussa korostui myös visuaalisesti houkutteleva brändi-ilme tiloissa, joka vahvisti kokonaisvaltaista tunnelmaa.

500 m2
2018
Töölö, Helsinki

Haaste

BeAlive merkitsee elämistä tässä hetkessä. Se pyrkii kannustamaan kaikkia nauttimaan elämästä liikkumalla omien kehojen ja mielensä ehdoilla. Vaikka BeAlive suhtautuu liikuntaan ja elämään vakavasti, se korostaa myös niiden lähestymistapaa nautinnollisena kokemuksena. Tilassa tarjotaan erilaisia palveluita, kuten virvokkeita, smoothieita ja lisäpalveluita, ja kosmetologipalveluita ja -hoitoja samassa tilassa, tarjoten asiakkaille kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen. Tätä tarinaa ja ajattelua tilojen haluttiin heijastavan. 

Vanhaan arvokiinteistöön sijoittuminen aiheutti teknisiä haasteita, jotka voitettiin tehokkaan projektinhallinnan ja arkkitehtuuriosaamisen avulla. Lämmitys-, ilmanvaihto- ja putkijärjestelmien koordinointi oli ratkaisevassa asemassa projektin onnistuneessa toteutuksessa. Haasteena oli sisällyttää enemmän toimintoja olemassa olevaan tilaan, tehdä siitä houkutteleva ja kutsuva.
Tiukka aikataulu oli suurin haaste, mutta Kohinan aktiivinen projektinhallinta auttoi sen saavuttamisessa.

Hyöty

Pukeutumis- ja saunatilat suunniteltiin mukavuuden ja kätevyyden maksimoimiseksi, tarjoten riittävästi tilaa kauneushoitoihin sekä tarvittavat työkalut ja tuotteet. Tavoitteena oli tarjota ripaus ylellisyyttä täydentämään kuntosalikokemusta ja tarjota rentoutumisen hetkiä arjen kiireiden keskellä. 

Laadukkaat laitteet sijoitettiin strategisesti varmistaen miellyttävä ja nautinnollinen treenikokemus. Kokonaisuuden suunnittelussa korostui harmonia, eleganssi ja brändin identiteetin noudattaminen, keskittyen asiakkaan asettamiseen keskiöön ja miellyttävän ympäristön luomiseen.

Palvelukokemus ja asiakaspolku olivat suunnitteluprosessin punainen lanka. Sujuva integraatio palveluiden ja tilojen välillä oli elintärkeää.

Asiakkaiden lämpimästi vastaanottaminen ja sitouttaminen olivat merkittävässä roolissa kokonaisuuden suunnittelussa. Tilasuunnittelu mahdollisti henkilökunnan sujuvan toiminnan ja loi arvokkuuden ja ammattimaisuuden ilmapiirin. Palvelut ja tilat täydentävät toisiaan saumattomasti.

Erinomaisen onnistunut asiakaspolun toteutus oli keskeisessä asemassa tarjottaessa ”premium plus” -kokemusta BeAlive Health Clubissa. Klubi kutsuu vierailijoita nauttimaan ajastaan ja rakastumaan liikuntaan.

Päivitämmekö toimitilanne brändinne mukaisiksi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!