Siirry sisältöön
3D-mallinnus kauppakeskuksen käytävältä.
Hyvinvoinnin kauppakeskus | Konsepti vauhdittaa liiketilojen vuokrausta

Projektin tavoitteena olikin lisätä yhdyskäytävän ja sen liiketilojen houkuttelevuutta vuokralaisneuvottelujen tueksi.

Konseptin suunnittelussa huomioitiin visuaalisuuden lisäksi liiketoiminnallinen näkökulma, kuluttajakäyttäytymisen muutos ja tulevaisuuden trendit.

 

HYVINVOINNIN KAUPPAKESKUS
2018
Helsinki, Kamppi

Konsepti | Sisustusarkkitehtuuri 

Haaste

Helsingin keskustan yhdyskäytävän varrella sijaitseviin liiketiloihin kaivattiin uusia vuokralaisia. Myöskään nykyiset liikkeet eivät pärjänneet toivotulla tavalla: keskeisestä sijainnista huolimatta ohikulkijat eivät pysähtyneet tekemään ostoksia ja käyttämään aikaa yhdyskäytävän liikkeissä.

Projektin tavoitteena olikin lisätä yhdyskäytävän ja sen liiketilojen houkuttelevuutta vuokralaisneuvottelujen tueksi. Lisäksi konseptin vetovoimaisuuden tarkoituksena oli myös edistää uusien vuokralaisten myyntiä. Konseptin suunnittelussa huomioitiin visuaalisuuden lisäksi liiketoiminnallinen näkökulma, kuluttajakäyttäytymisen muutos ja tulevaisuuden trendit.

Hyöty

Kohina suunnitteli erottuvan yhdyskäytävän konseptin vuokrausneuvotteluiden ja tulevaisuuden liiketoiminnan edistämiseksi. Keskeiseksi ideaksi muodostui hyvinvointipainotteinen keidas-konsepti, joka houkuttelee ihmisiä viettämään aikaa yhdyskäytävällä ja sen varrella sijaitsevissa liikkeissä.

Konseptissa huomioitiin sekä visuaalinen että toiminnallinen kokonaisuus. Lisäksi otettiin huomioon liiketoiminnallinen hyöty, erottuvuus kilpailijoista, kuluttajalähtöisyys sekä käytännön toteutettavuus. Lisäksi Kohina teki konseptista 3D-mallinnuskuvia, joita hyödynnetään yhdyskäytävän liikkeiden vuokraamista edistävissä markkinointi- ja myyntimateriaaleissa.

Tavoitteena vetovoimainen visuaalinen konsepti ravintolaan tai elämyksellinen palveluympäristö liiketilaan? Ota yhteyttä!