Siirry sisältöön
Avia vastaanottotiski.
Avia Pilot, Aviapolis | Tyylikäs aula ja vastaanottotiski jatkavat kiinteistön modernia tunnelmaa

Avia Pilotin kiinteistön ajaton tyylikkyys korostuu nyt heti uudistettuun aulaan astuttaessa: räätälöity vastaanottotiski, puupinnat, maanläheiset sävyt ja houkuttelevat istuinryhmät kutsuvat peremmälle.

Viihtyisässä lounge-tilassa jatkuu pelkistetty, mutta kutsuva tunnelma.

Avia Pilotin kiinteistössä pitkään toimineen vastaanottovirkailijan huomioihin paneuduttiin haastattelussa. Esiin nousseiden tarpeiden perusteella suunniteltiin kohteeseen sopiva aula ja vastaanottotiski yksityiskohtia myöten.

Loungessa voi juoda vaikka kupposen kahvia ja vaihtaa kuulumisia muiden vuokralaisten kanssa lentokoneiden lentäessä ohi.

Harmaa sohvaryhmä aulatilassa.
Lähikuva tuolista.

Materiaalivalinnoissa panostettiin aikaa ja kulutusta kestäviin valintoihin.

Graniittilattia oli järkevää säilyttää. Kokonaisuudesta saatiin modernimpi ja kutsuvampi irtokalusteiden pehmeiden sävy- ja materiaalivalintojen avulla.

Harmaan sohvaryhmät aulassa.

AVIA PILOT
200 m2
2021
Aviapolis, Vantaa
Kuvat Riikka Kantinkoski

Kalustesuunnittelu | Konsepti | Projektinhallinta | Pääsuunnittelu | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Vahvasti kehittyvän Aviapoliksen sydämessä sijaitseva Lentäjäntie 3 haluttiin uudistaa uutta brändiä ja vuokralaisten tarpeita vastaavaksi. Entisenä WTC-talona tunnettu kiinteistö sai uudeksi nimekseen Avia Pilot. Samalla oli oiva ajankohta tehdä kiinteistöstä vieläkin uniikimpi ja houkuttelevampi myös toimintojen ja tunnelman osalta. Uudistuksessa keskityttiin erityisesti kiinteistön käyntikorttina toimivan aulatilan ilmeeseen ja toiminnallisuuteen. Kohina vastasi projektin sisustusarkkitehtuurista ja siihen liittyvistä kustannusarvioista sekä toimi LAK:in tukena tehtäessä päätöksiä siitä, mitä kannattaa lähteä uusimaan ja mitä säilyttää.

Hyöty

Uudistetun aulan tunnelma on entistä modernimpi ja kutsuvampi. Ilme uusittiin irtokalusteiden, valaistuksen, akustisten elementtien ja lämpimän värimaailman avulla. Puuverhoillut pinnat, räätälöidyt kiintokalusteet ja digitaaliset näytöt täydentävät ajattoman ilmeen.

Aulan ja co-working -tilan toiminnot tukevat nyt entistä paremmin rakennuksen ja sitä ympäröivän yritysyhteisön toimintaa. Rennommassa, yhteisenä olohuoneena toimivassa aulassa voi työskennellä tai juoda kupposen kahvia ja nauttia kevyttä lounasta lentokoneiden lentäessä ohi. Co-working -tilasta tehtiin paitsi kotoisampi, myös kalustukseltaan paremmin työskentelyä ja pikapalavereja tukeva.

Mistä kaikki lähti liikkeelle? Lue aulan uudistusta koskeva artikkeli. Tutustu myös Niittykummussa sijaitsevan toimistokiinteistön aulan ja layoutin uudistukseen.

Avia Pilot vastaanottotiski.

Vajaakäyttöinen kiinteistö saadaan houkuttelevaksi yhdistämällä tieto kohderyhmän tarpeista ja tarjonnasta harkittuun tilakonseptiin. Haluatko kuulla lisää tai onko sinulla kiinteistö, johon toivot ennakkoluulottomia kehitysideoita?