Siirry sisältöön
Clear Channel ”Creating the future of media” | Toimitilauudistus jossa tekemällä yrityksen brändi ja palvelut näkyväksi luotiin houkutteleva työtila

Sisustusarkkitehtuurin ratkaisut heijastavat yrityksen toimialaa ja palveluita. Tilojen läpi kulkeva urbaani baana yhdistää työskentelytiloja ja johdattaa peremmälle kohtaamistiloihin.

Projektiin lähdettiin, kun vuokrasopimuksen päivittäminen oli ajankohtaista ja samalla tilojen uudistuksessa voitiin huomioida pandemian aiheuttamat muutokset työn tekemisen tapoihin.

Kiinteistönomistajan etu otettiin huomioon suunnitteluprojektissa heti alusta asti, sillä sekä vuokranantaja että vuokralainen hyötyvät siitä, että tilan korjaustoimenpiteet on suunniteltu vuokralaisten todelliset tarpeet ja kipupisteet huomioiden. Näiden parantaminen yhdessä auttaa luomaan ja pidentämään vuokrasopimuksia. 

Neuvottelutilat on suunniteltu luomaan elokuvateatterimainen tunnelma, joka inspiroi ja luo lämminhenkisen ilmapiirin asiakastapaamisille.

Uusi yhteinen työskentelykahvilatila on suunniteltu houkuttelevammaksi kohtuullisilla kustannuksilla ja facelift on tehty hyvin kustannustehokkaasti vuokranantajan kanssa yhteistyössä. 

Olemassa olevan tilan muokkaus suunniteltiin palvelemaan hybridityötä järkevillä kustannuksilla ja laadukkaalla lopputuloksella. Parannettu akustiikka luo työrauhaa ja uusittu keittiö kutsuu kohtaamisiin.

200 m2
2022
Hakaniemi, Helsinki
Kuvat Esa Kapila

Haaste

Projektiin lähdettiin, kun vuokrasopimuksen päivittäminen oli ajankohtaista ja samalla tilojen uudistuksessa huomioitiin pandemian aiheuttamat muutokset työntekemisen tapoihin.

Vuokranantajan etu huomioitiin heti alusta asti suunnitteluprojektissa, sillä kiinteistönomistajakin hyötyy siitä, että korjaustoimenpiteet on suunniteltu vuokralaisten todelliset tarpeet ja kipupisteet huomioiden. Näiden parantaminen auttaa ja luomaan pidentämään vuokrasopimuksia. 

Työntekijöiden erilaiset työnkuvaan liittyvät tarpeet huomioitiin työtilojen suunnittelussa, jotta työpisteet palvelevat mahdollisimman sujuvaa työntekoa. Kohinan johtama projektinhallinta oli tärkeässä roolissa, jotta molempien osapuolten, vuokranantajan eli kiinteistön omistajan ja vuokralaisen tilanne ja tarpeet saatiin yhteensovitettua.

Hyöty

Clear Channelin uudistetut toimitilat tarjoavat monipuolisia työskentelytiloja ja kohtaamispaikkoja. Tilojen suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota asiakas- ja työskentelytilojen erotteluun, jotta molempien käyttö on mahdollisimman sujuvaa. Tilojen visuaalinen ilme on suunniteltu vastaamaan yrityksen brändiä, mikä luo vetovoimaisen, asiakkaille mieleenpainuvan toimipisteen, jossa työntekijät viihtyvät.

Kohinan roolina oli johtaa projektia ja huolehtia suunnitelmien toteutuksesta. Tarjouskyselyt ja kilpailutukset tehtiin huolellisesti, ja projekti vietiin maaliin yhteistyössä vuokranantajan ja vuokralaisen kanssa. Olemassa olevan tilan muokkaus suunniteltiin palvelemaan hybridityötä järkevillä kustannuksilla ja viihtyisällä lopputuloksella. Suunnittelun keinoin parannettiin työrauhaa mm. muokkaamalla tilojen akustiikkaa.

Toimitilojen sijainti julkisen liikenteen solmukohdassa ja palvelujen äärellä on erinomainen, ja tilan moderni design yhdessä hyvien kulkuyhteyksien kanssa luo ihanteelliset puitteet menestykselliselle työympäristölle.

Lataa esite

Anna yhteystietosi, niin saat ladattavan esitteen, jossa on 5 vinkkiä onnistuneeseen työympäristömuutokseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Miten brändiuudistuksen tulisi näkyä toimitilassa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, suunnittelemme teille tarpeenne mukaisen muutoksen!