Siirry sisältöön
Elisa | Monipuolinen henkilöstöravintola käytössä koko työpäivän ajan

”Kiitos Kohinan, pääsimme ajoissa mukaan hankkeeseen. Arvostan heidän ammattitaitoaan ravintolamaailman suunnittelussa. Kohinan projektipäälliköllä narut pysyivät tiukasti käsissä läpi projektin.”

Kristiina Ahopelto, Concept Manager, Sodexo

Henkilöstöravintolan ja kokouskeskuksen osalta noudatettiin Elisa Ideal Work -konseptia: tilojen tuli mukautua monipuolisiin työtapoihin ja kohtaamisiin.

Elisa-restaurant--interior design-fixed furniture

ELISA
1500 m²
2016
Helsinki, Pasila

Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri

Haaste

Henkilöstöravintolan ja kokouskeskuksen osalta noudatettiin Elisa Ideal Work -konseptia: tilojen tuli mukautua monipuolisiin työtapoihin ja kohtaamisiin. Yhteistyö ravintolatoimintoja Elisan Pasilan Kampuksella pyörittävän Sodexon kanssa aloitettiin määrittelemällä asiakaspolku. Tilojen layout, palvelupisteiden, linjastojen ja kassapisteiden sijainnit, kahvilakalusteiden sijoittelu; kokonaisuus alkoi hahmottua toimivassa vuoropuhelussa. Lisäksi tulevaisuuden tavoitteet tilan käyttäjämäärille loivat haasteita tilan toimintojen sijoittumiselle. Käyttäjiä on nyt viitisensataa, tulevaisuudessa tilat palvelevat jopa tuhatta henkilöä.

Hyöty

Henkilöstöravintola Juurakossa on huomioitu erilaiset ruokailijat ja mahdollisuudet hyödyntää tiloja myös työympäristönä. Juurakko ei ole aivan tyypillisin henkilöstöravintola; vaihtelevin kalustein, värein ja tilaa jakavin elementein syntyi kokonaisuus, joka luontuu monipuoliseen käyttöön läpi päivän. Henkilöstöravintolan sydän, tapahtumatori Assembly ja kahvila Kivi muodostavat olohuoneen, joka tarjoaa puitteet työskentelyyn ja virkistäytymiseen ravintola- ja kahvilapalveluista vastaavan Sodexon Coffice-ideologian hengessä. Tapahtumatoria ympäröi varattavien neuvottelutilojen kokonaisuus, joka palvelee sekä elisalaisia että yhteistyökumppaneita.

Elisan Pasilan Kampuksen ravintolamaailmassa yhdistyvät neuvottelut ja muut kohtaamiset, tapahtumat, hyvä ruoka ja kahvilakulttuuri. Tilat muodostavat vetovoimaisen keskuksen, jonka laadukas ravintola ja kahvila toimivat kohtaamispaikkana ja houkuttelevat työntekijöitä yhteistyökumppaneineen syömään, virkistäytymään, tapaamaan toisiaan ja tekemään töitä yksin tai yhdessä.

Katso lisää Elisan pääkonttorin projektista.

Tavoitteena vetovoimainen visuaalinen konsepti ravintolaan tai elämyksellinen palveluympäristö liiketilaan? Ota yhteyttä!