Siirry sisältöön
Yleiskuva toimistokeittiöstä.
Orion | Industrial-henkinen, toimiva työympäristö tehdasmiljööseen

Ajattomat, tarkoin valitut yksityiskohdat luovat kiinnostavan kokonaisuuden, joka sopii ympäröivään tehdasmiljööseen.

Toimiston yhteiskäyttötilat kutsuvat vaihtamaan ajatuksia ja kohtaamaan muita.

Orionin väistötilat suunniteltiin vastaamaan yrityksen tarpeita tulevaisuus huomioon ottaen. Kalustevalinnat mukailevat rakennuksen olemusta, mutta maanläheiset materiaalit ja sävyt pehmentävät tilojen industrial-henkistä ilmettä.

ORION OYJ
720 m2
2020
Espoo
Kuvat Riikka Kantinkoski

Arkkitehtuuri | Kalustesuunnittelu | Konsepti | Projektinhallinta | Pääsuunnittelu | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Tavoitteena oli luoda lääkeyhtiö Orionille ketterästi ja järkevästi väistötilat, jotka vastaavat nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimuksiin. Diagnostican tilojen muutos on osa suurempaa työympäristön muutosta, joka kattaa kokonaisuudessaan kahdeksan eri rakennusta. Diagnostican raakatilat suunniteltiin Orionin hyväksymien, ekologisten ympäristöarvojen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Hyöty

Kohina vastasi tehdasmiljöössä sijatsevan kohteen arkkitehti- ja sisustussuunnittelusta. Tiloista muokattiin toimiva ja rauhallinen kokonaisuus, jossa neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Ympäristöstä ammennettu pelkistetyn teollinen tunnelma jatkuu kautta tilojen. Paljas betoni, raikas puu ja pehmeät, akustoivat tekstiilit luovat mielenkiintoisen kontrastin. Neutraaleja kalusteita ja sisustuselementtejä on helppo hyödyntää myöhemmin. Ilmeen täydentävät Orionin murretut brändivärit.

Toimiston kokoustila.

Miten brändiuudistuksen tulisi näkyä toimitilassa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, suunnittelemme teille tarpeenne mukaisen muutoksen!