Siirry sisältöön
Kauppakeskus Redi | Ikkuna uuteen ravintolamaailmaan – Showroom vuokralaisten päätöksenteon tueksi

”Kohinan kanssa työskentely on ollut oikein antoisaa ja joustavaa. Yhteinen sävel sekä visuaalisen että toiminnallisen puolen kannalta oli helppo löytää.
Oli myös mahtavaa, että Redille tärkeä arvo vastuullisuus on otettu upeasti mukaan kautta linjan projektissa niin toimintatavoissa kuin materiaalivalinnoissa.”

Shopping Centre Director, Kauppakeskus Redi

Tuleva Redin kauppakeskuksen Food Port -ravintolamaailma yhdistää kivijalkaravintolan tunnelman kauppakeskuksen monipuoliseen toimintaan, tarjoten samalla joustavat aukioloajat.

Tämä kunnianhimoinen ja kiinnostava gastronominen kohde on täydellinen valinta alueen kasvavalle asiakaskunnalle sekä Kalasataman vierailijoille ja läpikulkijoille. Ravintolamaailma avataan loppuvuodesta 2023.

showroomissa food portin portti logoineen

Tulevan ravintolamaailman vuokrauksen edistämiseksi Kohina suunnitteli showroomin, joka sijaitsee lähellä vuokrattavia tiloja. Tämä mahdollistaa potentiaalisille vuokralaisille näkymän vuokrauksen peruslaatuun sekä lisävalintojen mahdollisuuksiin.

Ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen panostetaan koko uudessa ravintolamaailma -konseptissa, joten showroomkin on suunniteltu mahdollisimman vastuullisesti. Vanhoja myymäläkalusteita on hyödynnetty ja niitä on tuunattu olemassa oleviin tiloihin sopiviksi. Showroomin tunnelmaa on korostettu oikealla valaistuksella ja kierrätetyillä kalusteilla. 

2023
100 m2
Kauppakeskus Redi, Helsinki

Haaste

Tuleva ravintolamaailma tulee olemaan monipuolinen erilaisten teemojen ja tunnelmien suhteen. Siksi showroomiin on luotu eri teemoja ja tunnelmia kuvaavia ständejä, jotka esittelevät vuokralaisille vaihtoehtoja inspiroivalla tavalla. 

Showroomin tunnelmaa on korostettu oikealla valaistuksella ja kierrätetyillä kalusteilla, joilla rajattuun tilaan on saatu erilaisia tunnelmia ja ennenkaikkea esiteltyä valinnan mahdollisuuksia vuokraneuvottelujen ja tulevien suunnitelmien päätöksenteon avuksi. Myös Kohinan luomat digitaaliset mallinnukset ja esitykset auttavat potentiaalisia vuokralaisia hahmottamaan tilan mahdollisuuksia.

Hyöty

Kohinan suunnittelijan rooli showroomilla on olennainen. Kohinalta suunnittelija on mukana kertomassa erilaisista vaihtoehdoista, ja he auttavat vuokralaista näkemään eri valintojen mahdollisuudet. 3D-visualisoinnit ja presentaatiot ovat tärkeä osa tilan hahmottamista ja visuaalista esittelyä. Osasta tilaa on teetetty 1:1 mittakaavassa olevia malleja. Esitysmateriaaleissa näkyvät Kohinan suunnittelemat logot ja visuaaliset elementit. Kauppakeskus Redin sloganin mukaan ”Rakkaudesta kaupunkiin” tuleva ravintolamaailma on monipuolinen palvellakseen laajaa asiakaskuntaa. Siksi showroomiinkin on luotu eri teemoja ja tunnelmia kuvaavia ständejä, jotka esittelevät vuokralaisille vaihtoehtoja inspiroivalla tavalla. 

Mitä elementtejä voimme suunnitella teille liiketoimintanne tueksi? Ota yhteyttä ja kysy lisää!