Siirry sisältöön
Kauppakeskus Redin viihdemaailma | uudenlainen ja houkutteleva ilme uudistuksen jälkeen

Uudistuksen myötä viihdekeskittymän näkyvyys parani, muodostaen yhtenäisen ja houkuttelevan kokonaisuuden. Kauppakeskus sai myös ansaittua positiivista huomiota.

Nyt entistä viihtyisämpi ja houkuttelevampi ympäristö kutsuu asiakkaat nauttimaan uudistuneesta viihdekeskuksesta!

Tavoitteenamme uudistuksessa oli luoda rohkea ja ainutlaatuinen konsepti, joka heijastaa täysin Redin henkeä ja vastaa entistä paremmin asiakaskunnan tarpeisiin. Suunnittelussa otettiin rohkeita ratkaisuja, jotta Redin viihdekeskus erottuu selkeästi kilpailijoista.

Uudistus pyrittiin toteuttamaan mahdollisimman kustannustehokkaasti, ja kokonaiskustannukset arvioitiin huolellisesti etukäteen. Näin asiakkaalle tarjoutui selkeä käsitys investoinnin laajuudesta.

VIIHDEKESKUS
2023
500m2
Redi, Helsinki

Kalustesuunnittelu | Konsepti | Projektinhallinta | Sisustusarkkitehtuuri | Graafinen suunnittelu

Haaste

Kauppakeskus Redin viihdemaailman ilme ja profiili kaipasi kipeästi uudistusta. Alueen erilaiset elementit kaipasivat yhtenäisyyttä ja vetovoimaa.

Tavoitteena oli luoda Redin viihdemaailmasta paikka, joka vastaa kävijöiden odotuksiin, ja myös ylittää ne. Muutoksen tuli olla näkyvä, jotta se todella lisäisi alueen houkuttelevuutta.

Uudistuksessa vastuullisuus oli ensiarvoisen tärkeää, samoin kustannustehokkuus.

Hyöty

Uudistus lähti liikkeelle alueen ilmeen yhtenäistämisestä, joka oli ratkaiseva tekijä kokonaisuudessa.

Alueen ilmettä yhtenäistämällä luotiin viihtyisä ja saumaton kokonaisuus, joka houkuttelee kävijöitä ja tarjoaa monipuolisia elämyksiä.

Yksi uudistuksen keskeisistä hyödyistä on visuaalisesti houkuttelevampien kohtien luominen, jotka innostavat kävijöitä jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Näin ollen alueen näkyvyys ja vuorovaikutus kävijöiden kanssa kasvoivat, tuoden positiivista huomiota ja lisäarvoa Kauppakeskus Redin viihdekeskukselle.

Tavoitteena vetovoimainen visuaalinen konsepti ravintolaan tai elämyksellinen palveluympäristö liiketilaan? Ota yhteyttä!