Evac

n. 500 m²
2019
Helsinki, Vallila

kalustesuunnittelu | Sisustusarkkitehtuuri | Työympäristökehitys

Haaste

Espoon toimiston tilalle tarvittiin moderni toimisto, joka näyttää ja henkii Evacia ja sen ydinliiketoimintaa. Henkilöstö kaipasi lähempää keskustaa olevaa tukikohtaa, johon on kiva tulla. Kompakteihin neliöihin tuli löytää paras kokonaisratkaisu, joka tukee myös tulevaisuuden kasvua ja joustavampaa työskentelyä.

Hyöty

Täysin raakapinnoilla olevat tilat saatiin muokattua asiakkaan toiveen mukaiseksi kompaktiksi toimistoksi. Sekä johto että muu henkilöstö sitoutuivat työskentelemään joustavasti avotilassa, työhuoneissa ja projektitilassa, jotta tiloista muodostui moderni toimisto. Huomioelementeiksi muodostuivat sisääntulon aula eli ”working lounge”, keittiö ja pääneuvotteluhuone, joiden sijoittelussa on hyödynnetty toimiston hienot näköalat. Keittiöstä puolestaan saatiin mahdollisimman toimiva ja näyttävä kokonaisuus suunnittelemalla uniikit kiintokalusteet.

Visuaalinen ilme muodostui skandinaavisen raikkaaksi. Puuta täydentävät vesiteemaiset vihreä ja sininen sekä muun muassa 3D-mallit laivojen sprinklerijärjestelmistä. Kalusteet ovat pääosin skandinaavisilta brändeiltä ja aaltomaisesti muotoillut teippaukset sekä akustiikkaseinä täydentävät ilmeen.

Lue myös Arvokkaan Maalaistentalon uudistuksesta

Info
Moderni toimisto, skandinavia teemainen workinglounge toimistossa
Avoin työskentelytila, yhteistyötila, vihreät pallotuolit
Evac_pääneuvottelutila-moderni-toimisto
Evac_työskentelykahvila_moderni toimisto
Evac_aavapads_työhuone_akustiikka_paneeli
Takaisin